#drömhem

Ja, bilderna på lägenheten som är till salu via Alvhem är verkligen en dröm! Helt i min smak med många små personliga detaljer som ögonen dras till. Kolla dalahästen i kupan, till exempel! Ljuvlig! Gillar även att de blandat budget och lyx hej vilt och även stoppat in lite second hand här och var. Sen är jag ju dessutom otroligt svag för muséeposters och Vivienne Westwoods hatt-poster står alltid på min vill-ha-inköpslista. Så fin!
 
 
 
Fint sammanhållen färgskala i sovrummet med lugn grå och krispigt vit. 
 
 
 
Nog för att Marockanskt kakel är lite last-season men i djupet av mitt hjärta kommer jag nog aldrig bli riktigt färdig med det. Älskar mönstrade golv och detta är riktigt fint!
 
 
 
Fina tavelarrangemang! Även här en sammanhållen och ren färskala där bara blommorna ger accentfärg. 
 
 
0 kommentarer

#mattor

Jag har alltid tänkt "hellre snygga golv än massor av mattor!" men let's face it, det blir väldigt mycket mer ombonad med mattor i ett hem. Med det sagt är jag fortfarande ingen matt-älskare eftersom jag tycker att det är sååå svårt att hitta snygga mattor! En tillverkare jag tycker lyckas hyffsat är House Doctor. Lite enkelt men ändå med personlighet liksom! Priserna ligger på 300-3000 kr beroende på storlek. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildcredd: 1, 2
0 kommentarer

#JulklappstipsTonårstjejen

Dags för lite julklappstips lämpliga för en tonårstjej på temat design!
 
 
 
 
Praktisk spegel med liten korg, 2200 kr kostar den. Kudde med fint budskap kostar 990 kr här.Alla tonåringar behöver bra förvaring och där kan denna vara en hjälp, 299 kr. Supersnygg diamantformad lampa förgyller ett tonårsrum, 279 kr här. Läcker poster av Vee Speers kostar bara 130 kr här och är helt perfekt i ett tonårsrum. Snygg förvaring för smink och liknande kostar 764 kr här. Angel Wings heter detta ljus som kostar 299 kr här.Kunskap och snygg inredningsdetalj är denna jordglob som kostar 449 kr. Och till sist, för att komma upp på morgonen, väckarklocka 199 kr här
0 kommentarer