#Swedese

Jag har ett mycket gott öga till företaget Swedese. Gillar deras raka linjer skarpt och ofta blir deras möbler så fina mot andra, lite mer "bulliga", möbler. Swedese färgskala är också väldigt lättanvänd då de bara jabbar med ganska få färger på varje pryl. Inga mönster, inget lull-lull, bara bra form och tydlighet. 
 
Spin/ Teatime/ Riddle/ Desirée/ Tree/ Flower Mono
 
Bildcredd: Swedese
Nordisk Form Perfektion Swedese Tips
0 kommentarer

#IsabelleFlyttar

Känner ni till inredaren Isabelle McAllister? Ni vet hon som gav ut en bok om barnrum för inte så längesedan och som jobbade med Änligen Hemma förr? Jag har alltid älskat hennes inredningar och när hon sålde sin förra lägenhet så visade jag mäklarbilderna här i bloggen. Nu gör Isabelle en YouTube-serie om renoveringen av hennes nya hem och det är SÅ intressant att följa med! Tänkte länka till en del av programmen här i bloggen så att ni också hänger med på resan. Man får verkligen massvis av tips och idéer på vägen!
 
 
                    
Isabelle McAllister TV-serie Tips YouTube
0 kommentarer

#Mixen

Jag blev helt tokförälskad i mixen i detta hem. Titta så fint att man vågat välja ett rutigt köksgolv och ett MAGISKT badrumsgolv! Köket är i största allmänhet helt fantastikt med de grå luckorna och porslinsvasken. Jag har fått lära mig att böcker är lika med hemtrevlighet så vardagsrummet faller mig helt i smaken. Och kakelugnen - åh! Underbart hem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildcredd: Bjurfors
Bjurfors Golv Inspiration Kakelugnar Lägenhet
0 kommentarer