#GöraOm

Det var mer än bara textilierna och växterna som uppdaterades här hemma i förra veckan. Ja, även vårt sideboard fick en liten makeover. Det blev lite mer avskalat, några få favoritsaker bara, och det känns SÅ skönt! Ibland är det verkligen härligt att ta bort saker och låta det vara lite tomt ett tag. På vårt sideboard hittar man just nu vår största katus här hemma, en guldig shaker, tidningar, en stenpyramid som fått följa med hem från en resa, en lampa (som nog är mitt bästa budgetkap, 25:- i IKEAs fyndhörna!) och ett favvis-doftljus från Casalo Lounge med mild doft. Har ni inte provat dessa doftljus så råder jag er att göra det. Snygga, enkla och med toppendofter! Tips!
 
 
 
 
 
Casalo Lounge Doftljus Mitt Hem Sideboard styling
0 kommentarer

#Smart

På liten yta gäller det att vara smart och här har man verkligen varit det. Alla viktiga funktioner får plats i detta hem - sovrum, vardagsrum, stor matplats, avslastningsyta och garderob. Allt på 48 kvm! Ett välinrett hem med andra ord! Och med ett sjukt snyggt trapphus som bonus!
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildcredd: Alvhem
Alvhem Compact Living Inspiration Lägenhet
0 kommentarer

#NyttHemma

Imorgon börjar verkligheten igen. Allt drar igång och sommarens semester är över. Lite vemodigt men samtidigt spännande. Vad kommer denna höst bjuda på? Vi får väl se! Sommaren har ju inte varit supersolig så vi har pillat ganska mycket här hemma och i slutet på förra veckan gjorde vi ett ryck och införskaffade lite nya textilier, möblerade om och köpte lite nya växter. Kändes härligt med en liten uppdatering, som en liten påminnelse om att hösten kommer strax. Ja, så nu kör vi snart ny vecka, ny månad och ny årstid. Men först får ni en liten titt på våra uppdateringar!
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt Hem Nyhet Textil byEstetikka
1 kommentar