#Natti

Idag har varit en VÄLDIGT lång arbetsdag. Kl 8.50 stack jag iväg för att jobba och 21.48 satte jag mig åter i bilen för att ta mig hem. Kände mig som roadkill när jag kom innanför dörren så det fick bli en 45 minuter lång dusch och nu är jag SÅ redo för sängen. Men, ett litet tips har man ju alltid tid för! Det var längesedan jag nämnde Ferm Living här i bloggen men ikväll får de åter gästspela. Underbart söta wallstickers som passar i ett barnrum, en hall eller varför inte en gästtoalett? Superbilligt sätt att förändra ett i övrigt enfärgat rum!
 
 
Bildcredd: Här!
Badrum Barnrum Budget Ellos Ferm Living Hall
0 kommentarer

#HouseOfRym

Jag måste erkänna att jag inte varit så imponerad av House Of Rym, hur hajpat det än blivit. Jag har tyckt att de legat för högt i pris, påmint för mycket om annan design och varit lite för spretigt för mig. MEN, jag är den förste att ändra mig när jag blir överbevisad och nu blev jag det. Hur fin var liksom inte denna kombination? JÄTTEFIN!!
 
 
Bildcredd: Moorestore
Detaljer House Of Rym MooreStore Porslin
0 kommentarer

#FunkyMonkey

Lisa Bengtsson har gjort det igen! Ännu en serie magiska mönster och denna gången i en lite nedtonad färgskala. Hade inte haft något emot den svarta kudden typ vart som helst i mitt hem. Kanske blir en vårpresent, vem vet?
 
 
Bildcredd: Designonline
Detaljer Kudde Lisa Bengtsson Mönster Shopping
0 kommentarer