#DagensTips

Kommer ni ihåg mina fina posters från Whitebullets webbshop Karmah.se? Vet ni vad, nu kan ni vinna dessa godingar! Jag ÄLSKAR mina och blir lika glad varenda gång jag traskar förbi dom i mitt kontor. Allt ni behöver göra för att vinna är att skriva en liten kommentar i kommentarsfältet på Whitebullets blogg (tryck på länken så hamnar ni rätt) och sedan hålla tummarna till onsdag då vinnaren utses. Lycka till! Glöm inte att spana in Whitebullets i övrigt också samt på IG där hon är GRYM! Dagens hetaste tips från mig till er. Hoppas ni får en fin måndag!
 
 
Bildcredd: Whitebullets
 
 
Advent Giveaway Poster Tips Whitebullets
0 kommentarer

#Hemma

Nu är vi hemma igen. New York var magiskt och jag har SÅ många bilder att visa er! Idag är jag dock galet jetlagad så än får ni hålla er till tåls. I väntan på NY-inspo får ni istället en galet fin lägenhet. Kolla in detaljerna med den platsbyggda hyllan i trappan, det lilla intryckta skrivbordet och soffbordet som man bytt skiva på till en i grön marmor. Mums vilket hem! Hoppas ni har en fin advent, förresten. Nu ska jag tvinga mig själv att vara vaken till sista avsnittet av Bron. Wish me luck!
 
 
 
 
 
 
 
Bildcredd: Alvhem
Alvhem Inspiration Lägenhet Marmor
1 kommentar

#Tag

Tack på förhand, Tomten! Denna bagage-tag kommer jag nämligen ge mig själv "från Tomten" om ingen annan hinner före. Underbart snygg och härligt på något sätt att ta med sig Svensk Tenn ut i världen. Som jag älskar detaljer!
 
 
Bildcredd: Svenskt Tenn
Detaljer Läder Resa Svenskt Tenn julklappar
0 kommentarer