#Pappa

Idag är det Farsdag, det har ni väl inte missat? Överös era Pappor med kärlek idag så de verkligen känner sig speciella och fina! Om ni av en händelse inte hunnit fixa ett paket så kommer här några enkla och snabba tips på saker man kan tillverka själv. En egengjord present är ju alltid lite extra fin och därför speciellt uppskattad. 
 
 
En helt kortlek med snälla ord kan man ge bort! Bara till att klistra en snäll text på varje spelkort och sedan sätta ihop kortleken. 
 
 
Eller varför inte en liten portabel fika? Kakor och mjölk går alltid hem! Särskilt om de är såhär fint inslagna. Pluspoäng om man bakar kakorna själv!
 
 
Pennor att skriva på porslin finns lite varstans, till exempel på Panduro. Och en vit mugg kan man hitta för en tia på IKEA. Med dessa två ingredienser kan man sedan fixa en riktigt fin och personlig mugg till Pappa!
 
 
Eller varför inte hotta upp den gamla klassikern strumpan? Köp ett storpack, vira varje strumpa till en liten ojämn rulle och peta i en blomsterpinne. Ta-da, ni har gjort en strumpbukett!
 
 
 
DIY Farsdag Presenttips
0 kommentarer