#Halloween

Man måste faktiskt inte ha små barn för att ställa till med Halloweenfest. Nä, en god middag kan också pyntas till max! Om man känner sig sugen så bjuder jag idag på lite inspiration till Halloweenbordet. The sky is the limit, glöm inte det! Men var lite kluriga när ni dukar. En pumpa kan användas på så många sätt och detsamma gäller pappersdekorationer och ljus. Hoppas ni får en härlig Halloween!
 
 
 
 
 
 
 
Bildcredd: 1, 2, 3, 4, 5, 6.
Dukning Fest Halloween Inspiration
0 kommentarer

#Önskelistan

Återigen är det dags att visa en liten önskelista och jag skulle ljuga om jag sa att det inte märks att det är höst när man tittar på mina önskningar. Dova färger, lite hårda material blandat med varma textilier. Vasen är to-die-for (men det är priset också!) och det lilla bordet skulle passa nästan var som helst i vårt hem. Tjusigt värre och det svider lite att ha shoppingförbud (ska till NY i november) för stunden när man ser dessa godingar! 
 
Förresten, det kan vara så att min blogg kommer heta www.estetikka.blogg.se i era webbläsare den kommande tiden. Tydligen håller blogg.se på att uppdatera sina avtal med domänlevarantörer så det kan ta ett par dagar tills min vanliga domän är igång igen. Men, googla "estetikka" i fall ni inte får upp mig via vanliga länken. Eller kika in på mitt företags sida www.byestetikka.com. Där kan man också bloggen. Tack för tålamodet mina fina!
 
 
Bord/ Lampa/ Kudde/ Pennor/ Ljus/ Vas
 
 
Höst Tips Vill ha Önskelista
0 kommentarer

#Lärorikt

Det bästa sättet att lära sig är ju alltid att sätta saker i ett sammanhang, eller hur? Så varför inte plugga lite stilhistoria genom att följa alfabetet? Eller kanske göra en ögonkoll samtidigt som man beundrar stolar? Åh, vad fina dessa posters hade varit på mitt kontor! Lärorika och supertjusiga! I need!
 
 
 
Bildcredd: Blue Art studio
Blue Art Studio Detaljer Historia Poster Stolar
0 kommentarer