#Ateljén

Vem hade inte velat bo och skapa i denna ateljén? OTROLIG! Glasdörrarna får mitt hjärta att göra glädjeskutt i bröstet och sänggaveln med färgstänk är yttrest kreativ. Om man dessutom får det lilla badrummet på sköpet så skulle jag inte för mitt liv gnälla. WOW är allt jag får ur mig! Och förresten, ser ni så fint det är att ta in små kvistar från träd och ställa i vas? Skall göras genast!
 
 
 
 
 
 
 
Bildcredd: Fantastic Frank
Ateljé Fantastic Frank Inspiration Lägenhet Perfektion
0 kommentarer

#ÖnskelistaDennaVeckan

Hösten är här, om än en väldigt solig variant av hösten än så länge. Jag märker att jag dras till mörkare färger, varmare material och mer rustika kombinationer. Helt fine med mig, alla årstider har sin charm! Denna veckan vill jag visa er godbitarna nedan. Lite folklore, lite stilrent och lite avskalat. Min melodi just nu!
 
 
Poster/ Mugg/ Lampa/ Doftljus/ Marmorplatta/ Kruka/ Sideboard/ Matta
Höst Shopping Vill ha Önskelista
0 kommentarer

#MorningStories

Vi kan ju låtsas att alla morgonar ser ut som i filmen. Frukost i sängen, ljus som strilar in genom stora fönster, kritvita lakan och nybryggt kaffe. Ingen stress, ingen kaos, inga trötta ögon. Äh, nu ska jag inte klaga, egentligen är det inget större fel på mina morgonar förutom att dom infaller tidigt på dagen, hihi! I vilket fall som så vill jag verkligen trycka på hur underbar denna reklam är. Hemtex har verkligen lyckats skapa vackra bilder och snygg styling här och visst vill man bara kliva rakt in och njuta av en riktigt god morgon! 
 
 
                    
Hemtex Inspiration Morgon Reklam
0 kommentarer