#Guldbestick

Förra julen fick vi fantastiska guldfärgade bestick i julklapp. Jag älskar dessa bestick! Alltid så roliga att duka med och samtidigt ligger de bra i handen. Dock kände jag idag att jag behöver lite ny inspo kring dukning med guldbestick. Så, här kommer några förslag som jag tänkte testa en dag då det är lite extra festligt. Vem vet, ni kanske har en kommande fest i helgen där dessa dukningar kan komma väl till pass?
 
 
Bildcredd: 1, 2, 3
DIY Dukning Inspiration Tips
0 kommentarer

#VågaFärgadVägg

En färg som kan vara lite svår är turkos. Dock tycker jag verkligen att man lyckats i detta hem. Den mörkturkosa väggen i köket lyfter verkligen hela inredning och skapar en spänning som absolut inte fanns där innan. Man ska våga. Det värsta som kan hända är ju att man måste måla om när man tröttnar!
 
 
Bildcredd: Entrance 
Entrance Färg Inspiration Lägenhet
0 kommentarer

#Önskning

Känns som att det var länge sedan jag producerade en liten önskelista. Här kommer i alla fall en liten en. Just nu känner jag mycket för korg och rotting. Gärna i ljusa färger. Antar att det är sommaren som gör sig påmind, eller vad tror ni? Rituals doftpinnar är fantastiska och just nu önskar jag mig fler av Hammam Secret-doften. Är nästan besatt av denna doft och har den på fler ställen här hemma. Sedan dyker ju alltid några klassiker in i mina listor. Klongljusstaken är och förblir en riktig dröm!
 
 
Bildcredd: Lampskärm, Ljusstake, Pall, Lampa, Korg, Korg och Doftpinnar
Shopping Tips Vill ha Önskelista
0 kommentarer