#FormexPart1

Vilken fantastisk helg jag har fått ha! Stockholm har behandlat mig ljuvligt och jag är fylld upp till öronen med inspiration inför hösten. Tänkte dela upp mina Formex-inlägg lite och idag börjar jag med att visa en av mina favvis-montrar på mäsan. Montern jag pratar om är Sufracos, ni vet dom som har Savon De Marseille-tvålarna. Så clean monter med massa vackra saker i. Är sedan länge ett stort fan av deras avskalade design som jag tycker passar i nästan alla hem. Och jag gillar verkligen deras nya köksserie som har premiär i höst. Citronvarianten av kökstvålen lär gå varm här hemma! Och hur fint är inte städsetet? Eller tändsticksasken? Ojojoj så mycket ha-begär som väcktes i denna tjusiga monter! 
 
 
Formex Formex2016 Savon de Marseille Sufraco
0 kommentarer

#Formex

Woop! Äntligen är det dags för Formex och jag är taggad till tänderna. Först var jag osäker på om jag skulle hinna till årets mässa, men efter mycket om och men blev det en liten tripp. Men vad säger ni? Vad borde jag kolla lite extra på? Är ni intresserade av några speciella trender? Personligen ser jag fram emot inspiration till utemiljöer (för det är jag sanlöst dålig på) och kanske lite badrum. Sen ska det såklart bli skoj att träffa lite branschfolk, kolla in föreläsningar och prata med kompisar som är där och ställer ut. Kul helg helt enkelt!
 
 
Bildcredd: Formex
Formex Stockholm mässa
0 kommentarer

#OmaggioGlas

Min älsklingsvas har fåt nya kläder och jag längtar tills en av dessa finingar landar i min samling. Jag pratar såklart om Kählers Omaggio, eller som jag brukar kalla den - vasernas vas. Det finns inte ett hem där denna vas inte passar, tro mig. Och nu i glas dessutom. Jag kan inte klä i ord hur fin jag tycker den är. Om tomten kan tänka sig att komma tidigare i år så önskar jag mig den ofärgade. Eller den rosa. Eller den blå. 
 
 
Bildcredd: Kähler
Detaljer Glas Kähler Omaggio
0 kommentarer