#IKEAnytt

Man kan inte komma runt att IKEA är ett underbart komplement i nästan vilken inredning som helst. Enkelt, stilrent och praktiskt. Till hösten tycker jag dessutom att IKEA satsat på en ganska fin pallett av pasteller och riktigt mörka inslag. 
 
 
Brickbordet GLADOM (199 kr) kommer i jusgut och mörkgrönt. Stilrent, enkelt och framför allt praktiskt. Alla borde ha ett brickbord i sitt hem! Har man inte ett, och väljer att skaffa ett märker man snabbt hur underskattad denna möbel är. 
 
 
Att jag är en sucker för rotting har stått klart länge men denna goding har dessutom gungfunktionen (som är mitt andra must-have). GRÖNADAL (1495 kr) heter det säkraste IKEA-kortet denna sidan påsk.  
 
SÖDERHAMN (pris efter modell) i ljusrosa klädsel (Samsta) får mig att tänka på Hubba-bubba och dessutom tillför den det där New York-chica som vi alla trånar efter just nu. Våga älska rosa, mina vänner!
 
 
För oss stängd-förvarings-tokiga utgör LIXHULT  (pris efter modell) magiska möjligheter. Den gula varianten är finast enligt mig. Gärna i kombination med grå väggar. Eller rosadoftande stilleben. 
 
 
Glaskuporna med det passande namnet HÄRLIGA  (179 kr) skulle vara perfekta i en, i övrigt, vit inredning. Ett riktigt blickfång som man kan variera i det oändliga. 
 
Trots den tråkiga produktbilden så gör detta bort mig lycklig in i själen. KVISTBRO  (499 kr) görs i turkost och vitt samt i två olika storlekar. Kreativt och förvanligsbart. Gillart!
 
 
Snygga porslinet VARDAGEN (från ca 19 kr) i mörkgrått fick jag syn på hos en kompis i fredags. Nu ligger det högt på min önskelista, vill jag lova. Den perfekta nyansen av grått blandat med total enkelhet. Tack IKEA. 
Budget Ikea Nyhet Tips
0 kommentarer