#HejDå2016

Så är ännu ett år till ända. Mitt 29:e. Det har varit ett år kantat av många sorger för mig. En av mina älskade föräldrar lämnade jordens yta, saker och ting gick inte som vi hoppades och världen befann sig i total kaos. Samtidigt hände en massa fina saker. Vi bokade vigseldatum, reste till Amsterdam, skapade vackra hem, satte upp musikaler och renoverade huset. Min C fick en 30-årsfest som han sent ska glömma och julen var fantastisk. Livet är väl sådär, upp och ner hela tiden. 


Men oj vad jag är redo för ett nytt år! Jag har verkligen längtat efter att få skriva 2017 istället för 2016. Detta ska bli ett fantastiskt år. Jag känner det på mig!

Tack till er alla som följt bloggen så troget. Ni har verkligen varit min glädje när det varit tungt och jag älskar att få inspirera er med tips och bilder från vackra hem! Under 2017 är mitt mål att visa er mer av mitt jobb, bli ännu bättre på att dela med mig av allt jag ser och skapa miljöer som gör människor glada. Hoppas ni vill fortsätta hänga med!

Gott nytt år till er!


2017 Gott nytt år dukning firande nyår
0 kommentarer

#Mellandagar

Som jag njuter av dessa mellandagar. Ledighet var verkligen välbehövt just nu. Förutom lite sångjobb och en styling ska jag göra så lite som möjligt frm till den 10:e januari. Otroligt härligt! Har ni hunnit med någon rea? Jag tog en liten runda igår och kom hem med världens glittrigaste tröja. Underbart! Just nu har jag en väldig förkärlek till glitter. Mer glitter till folket!
 
 
Fashion Jul2016 Mitt Hem REA
0 kommentarer

#Julafton

Det blev jul i vårt hus. Och det blev fantastiskt! Skratt, mat, klappar, mys, sång och spel. Med andra ord - all ingredienser som behövs för att skapa en fantastiskt jul. Igår var jag helt slut men ack så nöjd. Detta var tredje året vi firade hemma hos oss och jag verkligen älskar den traditionen. Det är så härligt när familjen väller in där på eftermiddagen och vi har fixat sedan tidigt p´å morgonen. I år fick dukningen vara ganska traditionell. Kökshanddukar isället för servetter och i övrigt ganska dämpad färgskala. Hur hade  ni det? Fick ni fina klappar? Hoppas ni haft riktigt härliga dagar!
 
 
 
Dukning God Jul Jul2016 Mitt Hem
0 kommentarer