#HejDå2016

Så är ännu ett år till ända. Mitt 29:e. Det har varit ett år kantat av många sorger för mig. En av mina älskade föräldrar lämnade jordens yta, saker och ting gick inte som vi hoppades och världen befann sig i total kaos. Samtidigt hände en massa fina saker. Vi bokade vigseldatum, reste till Amsterdam, skapade vackra hem, satte upp musikaler och renoverade huset. Min C fick en 30-årsfest som han sent ska glömma och julen var fantastisk. Livet är väl sådär, upp och ner hela tiden. 


Men oj vad jag är redo för ett nytt år! Jag har verkligen längtat efter att få skriva 2017 istället för 2016. Detta ska bli ett fantastiskt år. Jag känner det på mig!

Tack till er alla som följt bloggen så troget. Ni har verkligen varit min glädje när det varit tungt och jag älskar att få inspirera er med tips och bilder från vackra hem! Under 2017 är mitt mål att visa er mer av mitt jobb, bli ännu bättre på att dela med mig av allt jag ser och skapa miljöer som gör människor glada. Hoppas ni vill fortsätta hänga med!

Gott nytt år till er!


2017 Gott nytt år dukning firande nyår
0 kommentarer