#RättKlädd

Hösten innebär en del jobb när man har hus. Det ska krattas löv, rensas stuprännor samt lagas lite här och var. Dessutom ägnar jag ofta hösten och vintern till att få gjort sådant i huset som jag velat göra men skjutit upp när det varit fint väder under sommaren. Nu i höst har vi till exempel lagt nytt golv på ovanvåningen, satt upp nya lampor både inomhus och utomhus samt satt in en ny spishäll.

 En sak som har slagit mig när jag pysslat med alla dessa projekt är att  jag jämnt är felklädd. Jag står och jobbar i mjuka joggingbyxor, eller vardagskläder som blir förstörda när jag får färg på dem. När jag är utomhus är jag oftast för lättklädd och fryser efter bara en stund. Nej, jag måste verkligen utöka min arbetsgarderob.

 Samtidigt är jag lite fåfäng, det får jag erkänna. Jag vill ha välsittande arbetskläder och allra helst ska de vara snygga. Inga stora bylsiga byxor som man måste ha skärp i utan välsittande byxor i en snygg modell står på min önskelista. Kanske en varm jacka att jobba i trädgården i. Och en målaroverall. Oj, vad jag behöver en målaroverall! Jag vet verkligen inte hur många tröjor jag förstört genom att få målarfärg på dem.

 Kanske borde detta bli mitt nyårslöfte? Att investera i lite snygga arbetskläder? Jag jobbar ju trots allt med inredning och dessutom är jag husägare. Ja, så får det bli. Under 2017 ska jag köpa ett set med snygga, bekväma arbetskläder. Det är ett löfte!

I fall ni också behöver uppdatera er arbetsgarderob så har jag satt ihop ett litet kollage. Det finns ju verkligen jättesnygga arbetskläder!

 

 

 Bildcredd: Här!
Arbetskläder Husägare Snygga kläder Trädgård
0 kommentarer