#GlobenLighting

Veckan bara försvann! Plötsligt blev det söndag och imorgon kör vi vecka 5. Alla mina bilder från Formex ligger fortfarande orörda i datorn. Istället har helgen spenderats med 30-års kalas för min älskade sambo. Först idag blev det lite lugn i huset och då passade jag på att kika i Globen Lightings fantastiska produktkatalog. Herregud så fina lampor detta företag har! Förutom min favvis "Saint" så finns det säkert hundra andra som jag älskar. Dessutom gav detta företag mig ett riktigt fint bemötande på Formex. Sånt uppskattas (och läggs på minnet inför framtida projekt)! Heja Globen Lighting!
 
 
 
 
 
 
 
Belysning Formex Globen Lighting Lampor
1 kommentar

#VinklarOchVrår

Ibland faller man för småbitar av ett hem snarer än heltheten. Så är det för mig med detta hem. Detaljerna imponerar medan helheten är ganska slätstruken enligt mig. Älskar hallhyllan, soffbordets konstruktion och de infälla blandarna i badrummet. Små men snygga val som verkligen gör lägenheten rolig!
 
 
 
 
 
 
Bildcredd: BoSthlm
 
BOsthlm Detaljer Inspiration Lägenhet
0 kommentarer

#PassaPå

Än är inte rean över och än finns det verkligen godbitar kvar att fynda! Titta bara på dessa underbaringar. Visst vill man flytta in allt genast? Så känner jag i alla fall!
 
 
 
Påslakan/ Taklampa/ Golvlampa/ Förvaringsbord/ Ljusstake/ Glödlampa/ Kruka 
Dennys Home Design Online Ellos REA Shopping Svenssons
0 kommentarer