#REAfavvisar

Reornas förlovade tid är nu och jag är så glad! Att hitta fina saker till hemmet är kul, men att FYNDA fina saker till hemmet är om möjligt ännu roligare. Just sakerna här under anser jag vara riktiga klipp. Användbara, bra kvalitet och toppenpris just nu. Love it!
 
Färg REA Shopping Tips inredning
0 kommentarer

#FF

Personligen så gillar jag skarpt Fantastic Franks stylingar. En del kanske tycker de blir lite väl avskalade men för min del så passar det utmärkt med avskalade hem när det gäller att titta på potential. I detta hem tycker jag man lyckats alldeles utmärkt. Rummen inger en känsla mer än en klar bild och det är just denna känsla man köper sitt hem på. Den känsla man får för ett hem är så tydlig - antingen gillar man det och kan se sig själv bo där eller så är det fel hem för en själv. Så, bra gjort Fantastic Frank! Ni är fantastiska på att bringa fram känslor genom inredning!
 
 
Bildcredd: Fantastic Frank
Fantastic Frank Inspiration Lägenhet styling
0 kommentarer

#Linneväggar

Materialet linne är ju verkligen på allas läppar just nu. Med all rätta, skulle jag vilja säga. Vi har sett materialet i handdukar, sängkläder och dukar - så varför inte klä våra väggar med det också? Boråstapeer har tagit fram en underbar kollektion med linnestrukturstapeter i lugna färger. Så fina! Personligen gillar jag främst de rosa tonerna. Lite lingon med mjölk, sådär. Hade varit underbara i ett tv-rum till en grå soffa. Härligt!
 
 
Bildcredd: Boråstapeter
Inspiration boråstapeter linnetapeter tapet
0 kommentarer