#Förenkla

Mitt skrivbord befinner sig i totalt chocktillstånd just nu. HELT fullsmockat med saker! Jag hade behövt alla tillbehör i världen för att fixa oordningen på mitt skrivbord. Till exempel sakerna nedan!
 
 
Brevkorg/ Bokmärke/ Kalenderblock/ Pennställ/ Penna/ Pins
Arbetsplats Kalender Kontor Pennor
1 kommentar

#Helgen

Så har ytterligare en helg passerat. Jag har hunnit massor. Lunch med pappa, personalfest, ommålning av kök, firande av mammor, filmmys med föräldrarna, och smidande av planer med min fina Whitebullets. Alltså OMG vad jag längtar efter att få berätta om våra planer, men än får ni vänta lite! Åh, älskar att samarbeta med kloka vänner! Man är som bäst när man är två!
 
Nu väntar en vecka med jobb, jobb och åter jobb. Kalendern är tokfull. Till helgen ska dessutom köket vara klart. Ska bli så kul att visa er resultatet! Och just ja, på lördag ska vi ju få se Herr Hellström inta typ HELA Götet. Kommer bli fint!
 
 
Bildcredd: Niklas Lydeen 
 
Helg Mitt Hem Morsdag Sommar
1 kommentar

#DenRåaVäggen

Det är ett beprövat knep men alltjämnt SÅ tjusigt - en rå vägg. Naket tegel kan höja vilken inredning som helst, på fullaste allvar. Och nej, det blir inte för industriellt av en naken vägg. Och nej, inte heller vittrar nakna väggar sönder. Nakna väggar är enbart vackra. Se bara på denna lägenhet!
 
 
Bildcredd: Stadshem
 
 
Inspiration Lägenhet Nakna väggar Stadshem Tegel
0 kommentarer