#HotelV

Vi bodde på snyggaste hotellet under vår Amsterdamshelg, Hotel V. Detta ställe är verkligen ett hett tips om ni är i Amsterdam. Badrummet ville jag packa med mig i väskan och ta med hem, men det var ju självklart inte möjligt. MEN inspiration fick jag verkligen och det är jag så glad över. Heja snygga hotell, de förgyller verkligen resan. Dessutom var frukosten himmelsk och detsamma gällde all annan mat i deras restaurang. Dessvärre spenderade vi mest kvällarna här så väldigt många bilder blev det inte. I minnet kommer detta hotell dock leva kvar länge!
 
 
 
Amsterdam Hotel V Interior Resa
0 kommentarer

#NuÄrDenUte

Just nu sitter jag på ett tåg från flygplatsen i Köpenhamn. Vi har haft B Ä S T A helgen i Amsterdam och jag känner mig som en ny människa (trots att jag varit uppe sedan 04.30 imorse, haha!). Det kommer massor av fina bilder från Amsterdam och från det magiska hotellet vi bodde på. Men för nu får ni kika lite på bilder från stylingen jag gjorde förra veckan. Den lilla pärlan till lägenhet är ute nu så passa på! Hörs snart igen, godingar!

Bildcredd: Länsfast
ByEstetikka helsingborg länsfast stylejunkie styling
0 kommentarer

#BlackFridayFlos

Idag är det shoppingens nationaldag. Och visste blir man ganska lockad när alla inboxar svämmar över av erbjudanden? Jag har fått hålla i plånboken både en och två gånger idag. Rum 21 kör till exempel en fantastisk kampanj där man får 500 kr i rabatt om man handlar för 3000 kr. Varför inte slå till på något riktigt fint hos dom? Kanske en lampa från Flos? Eller två? Eller tre? Åh, det är nog min Black Friday-dröm!

Bildcredd: rum21
Flos black friday lampa rum21
0 kommentarer