#StyleJunkie

Jag och min fina vän Whitebullets har startat ett gemensamt projekt - StyleJunkie. Detta projekt har som mål att lyfta fram det bästa från regionen Södra Sverige (där vi lever och verkar) och visa upp detta. Instagram är vår främsta plattform och alla bilder vi lägger upp där har som fokus att lyfta Södra Sverige och inspirera både de som bor här, och de som funderar på att besöka denna region. Vi fotar sånt som vi tycker är riktigt bra och som ingen bör missa vilket kan handla om mode, inredning, nöje, mat eller bara vackra platser. Ni hittar oss på instagram under namnet ==> StyleJunkieOfficial och vi skulle bli SÅ glada om ni - mina underbara bloggläsare - skulle vilja följa oss! Om ni har tips på vad vi inte får missa så är ni också VÄLDIGT välkomna att skicka dessa till oss, antingen här eller via Instagram. 
 
Detta är första gången mitt företag ByEstetikka samarbetar med en kompis företag och det känns helt galet roligt! Dels att få sitta i jobbmöten med en av sina bästa vänner och dels att få skapa ett gemensamt projekt att vara stolt över. Tillsammans är mn verkligen starka! Att detta projekt dessutom får handla om något av det finaste och härligaste vi vet - Södra Sverige - gör mig bara ÄNNU gladare! Det är dags att Södra Sverige får visa upp allt fint som vi har att erbjuda! Alla utflyktsmål, alla grymma restauranger, alla duktiga modeskapare och klädhandlare, alla små butiker med grym känsla för stil, alla inspirationskällor och alla vackra hem - både de som är till salu hos våra duktiga mäklare och de som tillhör privatpersoner.
 
Så snälla - häng med på vår resa! Det skulle göra oss så glada! Och om ni skulle vilja samarbeta med oss och visa upp just er guldklimp - tveka inte att höra av er, antingen här bland kommentarerna eller via Instagram.
 
Stor puss och kram till er alla och tack för att ni tog er tid att läsa detta!
 
 
 
 
StyleJunkie Tips Whitebullets byEstetikka skåne
0 kommentarer