#Sänghimmel

För mig så kommer det nog alltid vara lite av en dröm att ha fem meter i takhöjd och en himmelsäng över min säng. Kanske kommer den hända en dag, men i vårt 60-talshus kommer denna dröm inte infrias. Så länge får jag njuta av Ellos snygga variant av sänghimmel. Ett riktigt praktexmplar som gör sovrummet riktigt drömmigt!
 
 
Bildcredd: Ellos
Ellos Sovrum Sänghimmel drömmar
0 kommentarer

#Lindholdt

Jag har fastnat lite för Lindholdts lampor. Det är något lite fulsnyggt över dom som tilltalar mig. Lite klumpiga och barnsliga i sitt snitt men samtidigt så otroligt tidlösa och stilrena. Stålampan är nästan magisk. Så otroligt härlig och lättplacerad i hemmet. Det kan faktiskt till och med vara så att någon av dessa lampor åker upp på önskelistan. Ganska högt upp!
 
Belysning Design Lampor Lindholdt
0 kommentarer

#BrideToBe

Hörrni, imorgon har jag kanske min viktigaste årsdag. Min första årsdag, av denna typ, dessutom. Årsdagen för när jag sa ja till att bli min Cs framtida fru - vår förlovningsdag! Den dagen var magisk, och det är lite synd att man inte kan återuppleva den. MEN snart kommer en, förhoppningsvis, ännu större och finare dag - VI SKA GIFTA OSS! Och nej, detta kommer inte bli någon bröllopsblogg men jag tänkte starta en bröllopskategori i bloggen i alla fall. Någon gång kanske jag kommer be er om råd, be er hjälpa mig välja väg, men i övrigt kommer ni nog mest få små glimtar på samma tema som vanligt - design, form & estetik. Men hoppas ni kommer tycka det är lite kul i alla fall! Är det någon mer där ute som ska gifta sig under 2017? Eller har ni kanske precis gift er? Vad var smart att satsa på och vad var mindre smart? Vad blev extrafint? Kommentera mer än gärna och berätta för en blivande brud!
 
 
Bildcredd: 1, 2, 3, 4
2017 Bröllop Design Fest
2 kommentarer