#NärJagBlirStor

Jag skaffar mig ständigt nya drömmar. Vissa uppfylls snabbt och andra tar tid. En varaktig, och ytterst materiall, som jag har är att köpa på mig några av Svenskt Tenns ljusstakar. Älskar dssa tidlösa modeller så mycket. Estrid Ericson, Sigurd Person och Björn Trädgårdh visste vad de sysslade med när de formgav de här skönheterna. Ja, när jag blir stor ska jag äga någon av dessa, eller helst alla, haha!
 
 
Bildcredd: Svenskt Tenn
Ljusstake Mässing Svenskt Tenn drömmar
0 kommentarer

#Outlet

Studio Lisa Bengtsson rear ut tyger just nu! Massvis av fina prints till halva priset som skulle kunna bli fina prydnadskuddar. Missa inte! Veckan borde alltid börja med REA-tips, tycker inte ni också det?
 
 
Bildcredd och webbshop: Studio Lisa Bengtsson
Lisa Bengtsson REA Tips Tyg
0 kommentarer

#BlueGrey

Om jag får välja ton på saker så blir det nästan alltid gråblått. Vet inte vad det är med den tonen som lockar mig men jag känner mig alltid mest nöjd och lugn med den. Kanske är det för att den påminner mig om naturen runt mig. I Helsingborg är havet alltid närvarande och med vårt blåsiga, och ofta ganska kalla klimat, är världen runt mig allt som oftast lite gråblå. Hur som, glåblått är fantastiskt och inte minst på saker. Se bara på alla dessa godbitar!

 
 
Matta/ Vaser/ Lampa/ Vas/ Termos/ Kruka/ Kudde 1/ Kudde2
Detaljer Tips Vill ha blågrå
0 kommentarer