#MondayBlues

Ja, jag är inte riktigt på topp idag. Har en helt sinnessjuk vecka framför mig och är just nu drabbad av känslan "HUR i hela friden ska jag klara detta?". Men, det måste gå, det vet jag ju. Tokgooglade därför peppande quotes för att komma igång lite. Hjälpte lite! Man får liksom ta till vad metoder man kan när man saknar energi. Idag var detta min väg. Hur gör ni när ni känner er lite stressade och låga? Vad brukar funka? Kom med era bästa tips, tack! Quotes hjälp monday pepp
0 kommentarer

#GröntÄrSkönt

Jag är inget jättefan av färg i inredning. Ofta gör jag försök att bli bättre på att använda färg, men allt som oftast återgår jag till min säkra gråskala. Med det sagt så uppskattar jag fortfarande V E R K L I G E N när andra lyckas med färg i sina hem. Som här, där man vågat sig på en hel del grönt, både på väggar och med massvis av växter. Riktigt fint och väldigt vårigt. I like!
Bildcredd: Entrance
Entrance färg grönt vår
0 kommentarer

#SvartVitan

Det är ingen hemlighet att jag älskar svartvita foton. Därför är Fotografiskas shop typ mitt Mecka. Jag hade kunnat fylla varenda vägg med bilder därifrån men idag tänkte jag visa några av de som ligger mig närmst hjärtat för stunden. När jag väljer bilder att ha på väggarna måste de kvalificera sig på någon av följande tre punkter; Jag blir glad av motivet, motivet betyder något för mig eller motivet har en viktig politisk/social/fundamental ställning för mig. Bilderna nedan träffar absolut dessa kriterier. På alla sätt!
 
 
Bildcredd: Fotografiska
Dekoration Fotografiska Poster Svartvitt
0 kommentarer