#Året2017

Jag är sällan personlig i denna blogg men jag känner att jag måste avsluta just detta år med ett mycket personligt inlägg. För 2017 har verkligen varit ett ytterst personligt år för mig. Ett år som för evigt kommer ligga mig varmt om hjärtat som det absolut bästa. 

Januari och februari
(null)

(null)

(null)

(null)

Jag började året med inställningen att allt skulle vara kul under 2017. Att varje dag skulle innebära en anledning att fira. Därför inledde jag året med festaste resan - 48 h i Tokyo! Helt magiskt och jag kommer för evigt vara tacksam för att Sabina tog med mig. 
Vi drog också med våra föräldrar på musikal och koreansk mat. För en gångs skull var jag hemma på C’s födelsedag och även den firades i Malmö. Sen kom februari och jag drog iväg på min sista bröllopsvisning i Sthlm. Jag njöt av att komma iväg en sväng men kom också fram till att jag var klar som modell nu. 

Mars och april 
(null)

(null)

(null)

(null)

I mars började jag känna mig konstig och hoppet, om ett växande frö i magen, tändes. För oss har resan till barn varit snäppet längre så lyckan var såklart enorm! Jag fick mage tidigt och började kräkas redan i vecka 5 så det var kämpigt att dölja vår nyhet. Samtidigt hade jag en väldigt stressig jobbtid med både företagsjobb och en musikal som skulle få se dagens ljus. Men vad gjorde det när det vackraste hjärtat i världen hade börjat ticka i min mage! 
Vi passade även på att fira svärmor i Sthlm med musikal och mys. Personligen var jag ytterst nöjd att vi bodde på bästa Haymarket eftersom jag spenderade största delen av helgen på hotellet, haha! 

Maj och juni 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så kom värmen och jag kunde äntligen börja äta igen! Det var möhippor var och varannan helg, sommarkvällarna var magiska och min mage växte i takt med min oro. En fin vän gifte sig och själv nollade jag för tredje gången. Min trettioårsdag firade jag med min kärlek i Köpenhamn och sen med middag hos mamma. Helt perfekt! 

Den 30:e juni fick min oro äntligen stillas lite (för stunden iaf) då vi äntligen fick kika in på henne i magen. Och ja, där låg en HON! Jag som var bombsäker på att det var en kille! Äntligen blev vårt mirakel officiellt och OJ vilka underbara gratulationer vi fick! 

Nä, hörruni, detta blir långt.. vi får fortsätta i nästa inlägg! 

Puss så länge! 

#2017
0 kommentarer

#StrålandeJul


Hallå från bubblan! Här hemma går det inte fort just nu. Vi försöker hitta rutiner och lära känna vår nya familjemedlem. Sjukt mysigt men också ytterst krävande, såklart. Jag kan på inget vis förstå att jag blivit mamma. Så stort. Så mäktigt. Min absolut största uppgift någonsin! 

Och mitt i allt bebismys står julen för dörren. Jag har knappt haft en tanke på klappar och julgodis i år. Allt har kretsat kring det nya livet. Men i söndags kom granen in i alla fall och några blommor har fått ta plats här hemma. Min högsta önskan har förvisso redan gått i uppfyllelse i år men jag har ändå knåpat ihop ett litet kollage med tjusiga julklappar som gärna fått ta plats under vår gran. Vad står på er lista i år? Tell moi! 

(null)

(null)


Bordredskapsburk /  lampastol / durkslag  /lampa  /lyktahandduklampa 
jul jul2017 julklappar julklappstips
0 kommentarer

#WorldsGreatest

Jag ber så mycket om ursäkt för tystnaden här men vi har haft lite annat för oss. I torsdags kom äntligen vår älskade dotter till världen. 22.08 tittade hon ut efter nästan tre dygn av värkar för min del. Långdraget, ja, men självklart värt varenda minut. 

Så vad heter då denna pingla? Sia har vi valt att kalla henne. Kort, lite udda och perfekt på henne. Det är verkligen så konstigt hur någon man bara känt i fem dagar kan vara den viktigaste och mest självklara personen i ens värld. Att bara höra hennes namn kan frambringa så mycket glädje i mig. Jag svämmar liksom över av kärlek till henne och samtidigt överdköljs jag av oroför henne och framtiden, en känsla av enormt ansvar och allt vad det innebär, så en hel del tårar rullar mellan varven. En bubbla, det är vi verkligen i just nu. Utan tvekan det största som hänt oss - vår dotter. Herregud, det är nästan svårt att bara uttala orden. De vackraste orden jag nånsin fått säga. 

Jag återkommer, såklart, men just nu får hon varenda minut jag har. Tack för er förståelse! 

Puss från Sias mamma <3 

(null)

#Sia #baby #mammasflicka #newborn
1 kommentar