#Personligheten

Ett hem bör alltid vara personligt. Alltid, alltid. Sedan kan det personliga visa sig på olika vis. Vissa hem fullständigt skriker av personlighet och kryllar av souvenirer, arvegods och fotografier. Andra hem visar personlighet på ett mer subtilt sätt genom små detaljer, undertoner som bara uppfattas av de som känner den dom bor i hemmet eller kanske i valet av färg. Hur som, personlighet är väldigt fint.


Detta hem som är till salu hos Alvhem tycker jag är precis lagom personligt. Här finns böcker i massor, en gitarr som skvallrar om kreativitet och mönstermatchningar som skapar karaktär. Härligt! Heja personliga hem! 


Bildcredd: Alvhem
Alvhem Tapet inredning lägenhet personlighet
0 kommentarer

#Vintageveckor

Inget är väl så älskat i svenska hem som IKEA-möbler? Därför blir man ju helt till sig av tanken på att det numera finns ett helt IKEA-museum! En och en halv timme hemifrån mig dessutom! LYCKA! Just nu kör de en Vintagevecka på temat 80- & 90-tal i IKEA-museets butik och jag är SÅ sugen på att åka upp och klämma på några gamla favoriter. Detta är så mycket barndom för mig så jag blir helt varm i hjärtat, såklart. Ett riktigt fint grepp av IKEA!
 
 
Bildcredd: IKEAmuseum
Ikea Tips Utflykt ikeamuseum
0 kommentarer

#MarbleGreen

Grönt är verkligen skönt, ni vet det va? Och om det möjligen är så att man tröttnade på den vita marmorn så tycker jag verkligen att man ska hålla fast vid den gröna. Så härlig mot allt det grå, svarta och vita vi har i våra svenska hem. Här nedan hittar ni tips på några gröna godingar, och även mycket annat fint. Personligen hade jag gärna investerat i kudden!
 
 
Inlägget innehåller affiliatelänkar/ 1. Kudde HÄR/ 2. Vinställ HÄR / 3. Fotogenlampa HÄR / 4. Lampa HÄR / 5. Klocka HÄR/ 6. Tavla HÄR / 7. Fatboy HÄR / 8. Hylla HÄR / 9. Lampa HÄR

Detta inlägg är sponsrat
Blogfame Grönt Inspiration Shopping
0 kommentarer