#SvartVitaFavoriter

Älskade läsare - ni är verkligen bäst! Det är så kul att se att ni blir fler och fler hela tiden. Det stärker mig, var så säker! Detta är en lite speciell början på ett år för min del. Det känns som att många bollar är i rullning men än kan jag inte visa er så mycket. Ha tålamod, det kommer.
 
I helgen har jag varit iväg och nosat lite på mitt gamla yrke genom att modella bröllopsklänningar i Sthlm. Kul förvisso, men oj vad det kändes märkligt att befinna sig i den världen igen. Trivs nog bättre i min inredningsvärld numera. Det bästa med att komma bort är ju, som känt, att komma hem så nu är jag fulltankad med nu inspiration och nya projekt som jag vill infria.
 
Dessutom verkar jag vara inne i en ganska svartvit period märker jag! Kan det ha med det grå vädret att göra? Hur som helst måste jag få visa er lite svartvita favoriter idag. Snyggaste skönhetsprodukterna är ju alltid de med enkel design och dessa två godingar från Nilens Jord och JorgObé är inte bara vackra att titta på utan dessutom grymma! Pärlor har hittat tillbaka till mitt smyckeskrin och just dessa finingar kommer från Zara. Självklart måste också Arne Jacobsens Design Letters också få plats i mitt svartvita kollage. En M-kopp är given! Och sen inte minst - min älskade Coco. Dessa snygga trädockor som föreställer kända personer hittar ni hos Giftsetters. Ett tips är att beställa era gå-bort-gåvor på Giftsetters (kanske en docka?) för OJ vad fint ni får sakerna paketerade!
 
Det var nog allt för idag. Återigen, tack för att ni tittar in här om och om igen!
 
 
 
Inspiration Kollage Mitt Hem Svartvitt
0 kommentarer