#Klong

Här hemma går vi i Klong-tankar. Länge har min sambo velat ha Klongs oljelampa och nu verkar det som att vi slår till. Men vilken ska vi ha? Vi är verkligen så fundersamma på vilken som blir finast. C förälskade sig först i den blå men vid närmre eftertanke blir den kanske svårplacerad. Kan ni hjälpa oss? Vilken hade ni kört på? Koppar och mässing går bort som alternativ, så det står mellan blå, svart, mörkgrå och vit. Kom med förslag, tack!
 
Bildcredd: Klong
Klong Mitt Hem Shopping
0 kommentarer

#SaveTheDate

Förra veckan landade våra Save the date-kort hos våra nära och kära. Jag är så galet nöjd med dom! En enkel design som jag gjorde själv av en bit tapet och ett snyggt typsnitt. VistaPrint tryckte sedan upp dom i vykortstorlek. Tapetens mönster och typsnittet skvallrar lite om vilken stil vårt bröllop kommer gå i. Hur som helst, är ni på jakt efter trycksaker till ert pröllop så kolla med VistaPrint. Vi blev som sagt jätteglada för korten de levererade till oss!
 
 
 
2017 Bride To Be Bröllop VistaPrint Wedding
1 kommentar

#GrafisktILund

Jag känner att jag snubblat bort lite från det grafiska, men självklart finns kärleken till det svart-vita kvar i mig. Därför blev jag så glad av denna lägenhet i Lund. Här har man vågat hålla sig till den lilla färgpaletten. Inte ens grått letar sig in. Och visst är det effektfullt?
 
 
Bildcredd: Bolaget
Bolaget Grafik Inspiration styling
1 kommentar