#Fixing

Denna veckan har varit TJOCK på jobb! Imorgon gör jag faktiskt min sjätte arbetsdag i rad så OJ vad jag längtar efter helg! Men, sen har jag ju också ett fantastiskt roligt jobb så jag kanske inte ska klaga. I måndags fick jag till exempel hjälpa en underbar kvinna att fixa hennes hem inför fotografering. Resultatet kommer ut i nästa veckan men redan nu ska ni få kika lite på mina privata bilder från huset. Hoppas ni också haft en händelserik vecka!
 
 
 
ByEstetikka homestyling inredning styling
0 kommentarer

#DeLaConcha

Jag och Steffi stack till Karoline de la Conchas snygga butik härom dagen. Vi behövde båda inspireras nu inför våren plus att vi så gärna vill visa upp detta guldkorn till butik. Alltså, det hänger verkligen BARA perfekta plagg i Karolines butik! Man vill ha allt! Dessvärre tillåter ju inte plånboken det, men nått får säkert följa med hem en vacker dag. 
 
Hur har ni det annars? Njuten ni av vårvädret? Här hemma står jag i valet och kvalet om jag borde köpa vårblommor. Var ju frost här om natten, men visst vågar man snart? Eller?
 
 
 
 
 
 
Bildcredd: Whitebullets
 
Fashion Helsingborg Karoline de la Concha Tips
0 kommentarer

#Vårhemmet

Det är så härligt att se alla stylng som börjar ta in vårfärger! Jag blir så glad av de rosa och gula tonerna. Nästan lite påsk! Och en annan dag som står ytterst klart för mig är att jag behöver ett linne-sängöverkast. Det har stått på listan länge men nu är det ett MÅSTE. Vårens viktigaste inköp med andra ord! Vad önskar ni er nu i vår? Vad saknas i era hem?
 
 
 Bildcredd: Alvhem
Alvhem Inspiration Lägenhet Vår
1 kommentar