#TheBump

Jag har ju helt glömt att visa er dom fantastiska bilderna Stefani Lavess tog av vår lilla favoritkula för ett par veckor sedan. Är så glad att den hann dokumenteras för nu är det inte många dagar kvar tills vi hoppas få träffa henne där inne. 

Stefani är inte bara en av mina absolut närmsta vänner, hon är också en helt galet duktig fotograf. Allt som hamnar framför hennes lins förvandlas till magi och jag kände mig så fin tack vare henne. Att fotograferas när man är i 37:e veckan och väger över 15 kilo mer än vanligt är lite speciellt. Det krävs verkligen en fotograf som är lyhörd och förstående för vad man vill uppnå. Allt detta stämmer perfekt in på Stefani och jag är SÅ nöjd med resultatet. Kul minne att spara och visa den lilla när hon blir lite äldre. 

Hur gjorde ni? Dokumenterades era graviditeter? På vilket sätt? Jag är så nyfiken! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Stefani Lavess bf2017 gravid gravidfoto
1 kommentar

#Studentlyan

Dagens lägenhet är ett perfekt exempel på att brist på plats inte behöver betyda brist på funktion. Kolla in denna compact living! Ett mästerverk! Här finns allt man behöver - soffa, säng, mathörna, kök och allt supermysigt paketerat. Dessutom har man varit klok och använt en sammanhängande och lugn färgskala som minskar risken att det ser rörigt ut. Smart, och mycket snyggt! 

Hur är det annars, kompisar? Har ni en späckad helg framför er? Här väntar Gatsbyfest och en del soffmys, om inte bebis bestämmer sig för att titta ut vill säga. Inget är som väntans tider! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bildcredd: Entrance
 
compact living etta inredning studentlägenhet
0 kommentarer