#Höststylat

Igår pratade jag om röda toner och idag fortsätter vi lite å det temat. Hur härlig är inte denna höststyling? Jag fullkomligt älskar den! Blir glad in i själen av det rosa/röda i inredningen och speciellt sängen hade jag kunnat kasta mig raklång i. Vad tycker ni? Behöver ni lite färg i tillvaron såhär på hösten? Själv börjar jag nämligen ana ett litet ha-begär i mig efter just färg. Berätta hur ni tänker, jag är så nyfiken!
 
 
Bildcredd: Entrance
Färg Inspiration Rosa Rött Styling
0 kommentarer

#RödaToner

Jag är verkligen inget stort fan av rött. I alla fall inte "Julrött", eller ni vet "Tomterött". Däremot vinrött har växt på mig och nu i hösttider tycker jag denna dova kulör är helt ljuvlig. Lite extra lyxigt känns vinrött mot svart och guld. Lite boudoir sådär. Därför har jag idag satt ihop ett litet kollage med godbitar i dessa tre färger. Kanske hittar ni något att fräscha upp hösten med? Eller kanske är det dags att börja på julklappslistan? Hur som helst, hoppas ni alla hittar något ni gillar!
 
 
Lampett/ Doftljus/ Skor/ Puff/ Hängen/ Bord/ Boots/ Doftljus/ Ljusstakar
Höst Kollage Rött Tips
0 kommentarer

#Ordning

Vi flyttade in i vårt hus för tre och ett halvt år sedan och sedan dess har vi typ renoverat konstant. Oftast har det rört sig om mindre projekt men alltid har vi haft något igång. Just nu är det barnrum som är på tapeten så i vardagsrummet står alla de sakerna som innan stått i det rummet (läs: mitt fd. kontor). Inom några veckor måste barnrummet vara klart så snart är detta ett minne blott, men i helgen fick jag lite panik över oredan här hemma så för att skapa lite lugn så städade jag två hyllor i köket. Ni får kika på den ena nu så tar vi den andra en annan dag. Tänk vad småstädande kan göra för själen! Plötsligt känns det andra kaoset inte speciellt jobbigt. Perfekt!
 
 
Kök Mitt Hem Renovering Städning
0 kommentarer