#StefaniLavess

Min älskade vän och tärna, Stefani, tog våra porträttbilder på vår bröllopsdag. Igår fick vi hela högen och imorse satt jag och Christian tätt omslingrade och mindes tillbaka, blev rörda och njöt av de fantastiska stunderna Steffi fångade. Det känns så lyxigt att en av ens närmsta förevigade ens största dag i livet. Vi är så tacksamma och nöjda! Bilderna kunde inte varit finare! 


Tack B Ä S T A Steffi och till alla er som går i giftastankar - boka denna grymma fotograf! Ni kommer inte ångra er! Bröllop Stefani Lavess bröllopsfoto wedding
2 kommentarer

#Dahlia

Det har varit en mysig helg i detta hem. Vänner var här i fredags och tillsammans åt vi god mat och snackade skit tills natten kom och knackade på dörren. I lördags tog vi en Danmarkstrip (om än en väldigt kort sådan tack vare foglossning hos denna) och sedan åt vi middag hos min mamma där min bror och brorsdotter var på besök. Och sedan igår åt jag middag med alla mina föräldrar och min bror . När vi hade ätit upp åkte jag med till Köpenhamn och kollade in min brorsas nya lägenhet. Storstäder är verkligen otroligt mysiga, speciellt såhär i början av hösten.


Men alltså på tal om mysigt - hur gött är det inte att köpa blommor på torget i Danmark? Det är en klassiker för oss som kommer från HBG och är vana att åka över till Helsingör men OJ så härligt det är varje gång! Denna runda föll mina ögon på dahlior. Så vackra! Nu pryder dom mitt köksbord och jag blir lycklig varje gång jag går förbi dom. Fint!

Blommor Dahlia kök mitt hem
0 kommentarer

#Pandor

Jag har verkligen försökt att inte stirra upp mig och köpa tretusen bebissaker innan jag fått träffa min kommande dotter. Man får självklart göra som man vill men för mig tror jag det passar bäst att ta det lite som det kommer när hon väl är här. Vagn, säng, skötbord och bilstol är löst. Resten får komma sen. 


Men bara för att man inte handlar så betyder det ju inte att man inte tittar, hihi. Och vet ni - jag är tydligen besatt av pandor! Detta översöta djur, alltså! Mina ögon dras till ALLT med pandor på! Så bli inte förvånad om vår lilla tjej kommer likna en liten fluffig panda sina första år av livet. Jag kan nämligen inte få nog! 

Kolla dessa sötsaker, liksom! 


Bildcredd 1
Bildcredd 2
Bildcredd 3
Bildcredd 4
Panda baby room barnrum inredning
0 kommentarer