#Tiden går

Ja, tiden har gått mina vänner, och jag har lyst med min frånvaro. Mycket har hänt och kanske är det anledningen till att jag inte spenderat tid här. Jag har gift mig, gått in i sista delen av graviditeten och sommaren är slut. Samtidigt har vi renoverat, gått på andra vänners bröllop och försökt ha lite ledigt. Det har med andra ord gått i ett. 


Så varför har jag inte hunnit blogga då? Eller kanske, prioriterat att blogga, that is? Ja, bra fråga. Det enda svar jag kan komma på är att jag helt enkelt har behövt vara närvarande i den verkliga världen. Mitt huvud har liksom varit fullt av verklighet. Av att njuta, ta in och förstå vad det är som händer. Det har varit helt sagolika veckor men OJ så omtumlande! 

Men nu då? Ja, tanken är att jag ska jobba ytterligare sex veckor. Här hemma håller vi på att renovera barnrum och försöker landa i att vi ska bli tre. Det är så extremt omvälvande, så svårt att fatta! Trots att hon lever rövare i magen och jag är ganska stor vid detta laget, så är det så märkligt. Men härligt. 

Jag har som mål att göra ett litet schema över mitt bloggande. För att komma igång igen liksom. Samtidigt har jag bestämt mig för att ställa rimliga krav på mig själv och låta lusten styra. Jag tror det blir bra, och jag hoppas ni finns kvar här hos mig. 

Så för nu - vi ses strax igen! Dagens inlägg måste ju avslutas med en bild från den hittills bästa dagen i mitt liv. Och ja just det, nu heter jag ju BACKE i efternamn! Jippi! 


Bröllop framtid mitt liv sommar
0 kommentarer