#Dop

Om mindre än en månad ska vår lilla tjej döpas och jag har såklart grottat ner mig helt i det visuella kring ett dop. Här har det googlats tårtor, letats inspo för ballonger och handlats hem halva wish, typ. Sia ska döpas i samma kyrka som vi gifte oss i för ett halvår sedan, av samma präst dessutom. Kul, tycker vi! Rosett till dopklänningen står på inköpslistan så det ska lösas inom kort, i övrigt har vi nog koll känns det som. 

I år lär det bli några dop i vår vänkrets så i samma veva som vi klurat på doppresenter till vår egen donna så tänker jag redan på vad vi ska ge kommande bebisar. Jag har satt ihop en liten lista med godbitar som jag tror passar de flesta bebbar, antingen som dop/namngivningspresent eller välkommen-till-världen-gåva. Enjoy! 

(null)
Finaste trädjuren görs av Ella and Frederik, cykeln är på riktigt det finaste jag sett i livet (förutom Sia!), coolaste lampan i form av Eiffeltornet och sötaste nattlampan i två storlekar.
(null)
Shepherd gör grymma barntossor (Sia har sina varje dag!), barnstolen från Ton är helt perfekt enligt mig, köket är en klassiker från IKEA som alla barn gillar och vem önskar sig inte ett bollhav

(null)
Lite större barn brukar gilla små kojor så som detta tipitält,  en  sovorm är grymt när nestet blir för litet och denna från FERM är ju sjukt snygg, kudden säljs på Cirkusfabriken och på Polarn o Pyret finns dessa morgonrockar i grym kvalitet! 

Hoppas ni fått lite tips på passande gåvor nu! Själv har jag en hel flock idéer på vad barnen i vår närhet ska få för snyggingar i present. 

design doppresent present tips
0 kommentarer