#TioiTopp

Den senaste tiden har det inte blivit mycket tid över att fota loss här hemma. Liten bebis har fått komma först och ljuset har inte varit så lätt att jobba med när det väl blivit tid över. Men med det sagt vill jag ändå passa på att visa er några pärlor som fått flytta hem hit på sistone. En liten tio i topp över saker som kommit att bli väldigt älskade här hemma, helt enkelt. 

(null)
1. Mina Nike Air Force 1. Jag ä l s k a r dessa dojor! Sjukt snygga, SÅ sköna och dessutom tillräckligt varma för att bäras på vintern. Fick dessa i julklapp och är frälst sedan dess. Måste införskaffa ett par i en somrig färg också! 

(null)

2. Assietterna Floris ur Ostindia fick C i födelsedagspresent av min mamma. Löv them! Blir lika glad varenda dag som jag får käka frulle på dessa godingar! 

(null)

3. Elefanten  Denna magiska skapelse från IKEA räddar alla våra dagar. Perfekt som ryggstöd till bebis som inte kan sitta. Sia kan ligga på den hur länge som helst vilket ger oss tid med två händer fria. Win! 

(null)
4. Reafyndade mössan  Denna mohairmössan hittade jag på H&Ms rea för typ inga pengar och den lyser verkligen upp min vinteroutfit. Perfekt rosa färg och riktigt varm!

(null)

5. Ljusstaken Nagel från Stoff fick jag i 30-årspresent av mamma och mormor. Använder den nästan främst som skulptur men är så glad för den. Avskalad design men ändå rolig och ett perfekt blickfång på vardagsrumsbordet. 

(null)
6. Herr Cobain har hängt i hallen ett tag men är fortfarande en riktig favvis. Svartvita foton är alltid välkomna här hemma och Kurt Cobain påminner mig om barndom och musikmagi.

(null)
7. En annan sak som fått ta plats på väggen är yes-lampan från Lagerhaus. Hade länge velat ha en neonskylt hemma när jag hittade denna. Nu är den pricken över i i vårt vardagsrum!

(null)

8. Pandasängkläder från Åhléns. Detta set fick Sia av sin faster i julklapp och vi är så glada för det. Personligen är jag ett stort fan av pandor och då väldigt gärna på barnsaker. Detta set är därför verkligen spot on! 

(null)
9. Lampan Twice från House Doctor flyttade hit till årsskiftet. En riktigt trevlig detalj i vår soffhörna som länge behövt snygg belysning. Extra plus för storleken. Inte för stor men heller inte för liten! 

(null)


10. Sedan ett tag tillbaka sitter denna Casioklocka på min arm. Klockan var från början Christians men jag adopterade den för några månader sedan. Gillar den skarpt! Nu ska jag bara klura ut hur man tar bort alarmet som jag råkat ställa in på den.. 

Ja, det var tio godbitar det. Vad står högst i era hem just nu? Har ni några tips att dela med er av? 


favoriter saker tio i topp tips
0 kommentarer