#VårTack

Jag tror att ni håller med mig när jag säger att vi behöver vår nu. Hela min kropp skriker efter sol och plussgrader. Varenda dag letar jag efter vårtecken i form av blommor i trädgården, fågelkvitter och ljumna vindar men nej, än känns det ganska långt borta. Förvisso går vi strax in i mars, men det känns ändå lite tveksamt att våren är på intågande. 

Kanske behöver jag våren extra mycket i år eftersom jag är ute och rullar vagn en del. Eller så har det att göra med att jag spenderat större delen av det senaste halvåret ganska isolerad inomhus så jag har ett uppdämt behov av att komma ut? I vilket fall som så längtar jag som bara den. 

Och självklart - med våren kommer en annan garderob. Min nyfunna förälskelse till rosa och vinrött märks på min önskelista över vårkläder, men även lite denim smyger sig in. Sneakers, snygga brillor, några bälten och en härlig klänning hade suttit fint, men även smådetaljer som nya sminkborstar och mobilskal känns lockande. Kappan är verkligen to die for och jag sitter i detta nu och funderar starkt på att klicka hem den. Ni vet, med barnafödande kommer en smått förändrad kropp så det finns ett par jackor som fått flytta ifrån mig, så att säga. Kanske kan denna goding fylla tomrummet (tror dock inte min älskade man håller med om att det ekar tomt i min garderob...) i min jack-garderob. 

Har ni några favoriter till våren? Vad drömmer ni om? 
(null)

(null)

(null)mode vår vårkläder önskelista
0 kommentarer