#AndraDelen

Okej kompisar, var var vi? Jo, vi hade kommit halvvägs, eller hur?

Juli och augusti
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja, så kom sommaren och väldigt mycket handlade om bröllop för vår del. Vi gick på bröllop för två av våra närmsta vän-par och samtidigt jobbade vi febrilt med att förbereda vårt eget. Det var verkligen två helt fantastiska månader, om än lite stressiga. Sommaren lyste med sin frånvaro och länge trodde vi att vi skulle få gifta oss under paraplyer, men det klarade sig och vi fick världens finaste dag! Innan vår stora dag blev jag dessutom överraskad med bästa möhippan. Åh, jag blir så tacksam i själen när jag tänker på allt fint våra vänner gjorde för oss i somras! Vi blev verkligen SÅ firade! 

September och oktober 
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

Vid denna tid började jag bli riktigt tung och utflykterna fick bli färre medan vilostunderna blev fler. Jag kämpade in i det sista med att färdigställa jobb och förbereda för mammaledigheten. Hemmet genomgick en renovering då Sias rum skulle bli till och småfix här och var upptog tiden. Min kropp kämpade med foglossning och svullnad men i hjärtat var jag hela tiden överlycklig över allt som skedde. Mina fantastiska vänner överraskade mig ännu en gång. Denna gång med en makalös babyshower där jag och Sia blev riktigt bortskämda med god fika, roliga lekar och perfekta presenter. Dessutom passade jag på att få magen förevigad denna månad. Bästa Steffi tog de finaste bilderna man kan tänka sig (precis som på vårt bröllop!). 

November och december
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så kom äntligen månaden vi hade väntat på sedan i mars. Jag gick på mammaledighet efter en sista styling och vaggade fram på långa promenader för att försöka sätta igång en förlossning. Det hjälpte såklart noll. Istället gick jag tio dagar över tiden och fick fördriva dagarna med att baka och förbereda julklappar så gott det gick. Den 30:e november tittade hon äntligen ut - vår älskade Sia. Och sedan dess är inget sig likt, såklart. Hemmet består till 90% av bebis-hjälpmedel och vi har ägnat hela december åt att lära känna huvudpersonen i våra liv. En helt magisk tid har vi fått ihop och det var verkligen underbart att få fira jul och nyår som föräldrar, speciellt med tanke på att vi inte trodde möjligheten fanns vid denna tiden förra året. Mirakel sker, mina vänner! 

Ja, det var mitt år. Ett helt fantastiskt år! Nu ser jag så mycket fram emot 2018. Det ska bli så spännande att se vad detta året bjuder på! 

Stor puss till er alla som följer mig! Jag ska verkligen uppdatera er oftare i år, det får bli mitt löfte! 

#2017
0 kommentarer