#Vårmode

Alltså MAJ GAD vad roligt det är med barnkläder! Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli såhär frälst men alltså OJ vad mitt kontokort går varmt. Dock har jag märkt att jag inte är ett jättefan av det "snutte-pluttiga". Livly och Newbie är supersött men det finns så många andra märken som är lite roligare, enligt mig. Nä, mina ögon dras mer till det lite kaxiga, färgglada och uppiggande. Next.se har blivit mitt Mecka nästan. Tror jag kollar den shoppen nästan dagligen. Deras leveranstider är dessutom oslagbara. Max 48 timmar efter beställningen gjorts så kommer paketet. Grymt! 

Idag har jag satt ihop ett kollage över godbitar från Next som jag önskar att Sias vårgarderob ska innehålla. Inser nu när jag ser det att jag klär henne nästan på samma sätt som jag klär mig själv. En del färg, lite djurmönster och underbara prints. Och kaktusar - oh my vad jag gillar kaktusar! Lovely! 

(null)

(null)
Ni hittar alla godbitar på Next.se 

Fashion barnkläder mode next.se
0 kommentarer

#TreSnygga

Idag vill jag visa er tre snygga sittmöbler från Ellos. Herregud vad det företaget har höjt sig i kvalitet och tjusighet de senaste åren! När jag var liten var Ellos bara lika med billiga barnkläder som passade bra på dagis. Idag drömmer jag om typ alla snygga möbler och inredningsdetaljer från Ellos. Bra jobbat, alltså! 

Hur som helst - hur fina är inte dessa möbler? Soffan kan vara det tjusigaste jag sett på länge! Och rosa, OJ vad jag gillar den färgen just nu! Årets färg, lätt! 

(null)

(null)

(null)

Bildcredd: Ellos 
ellos fåtölj rosa soffa
0 kommentarer

#Senap

Min kärlek till senapsgult står sig. I mitt eget hem har jag svårt att få in denna magiska kulör men OJ vad jag gillar den. Min senapsgula tröja är en klar favorit som jag alltid får mycket beröm för. Och se här - visst är senapsgult en snygg accentfärg? I detta hem tycker jag att det är denna färg som verkligen ger det där lilla sista, inramningen ni vet. Nästa gång något rum ska få ny skepnad måste jag nog klämma in lite gult där! Eller vad tycker ni? Har ni vågat er på det senapsgula?

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bildcredd: Alvhem 


Alvhem accentfärg gult senapsgult
1 kommentar